Hlavní obsah
Článek

Monika Absolonová (47) září štěstím. Není v tom žádný nový přítel, ale je nadšená, že se podruhé vdala její maminka. Monika přijela do Karlových Varů na jediný den kvůli přehlídce Taťány Kovaříkové den po mámině veselce a vypadalo to, že je stále ještě ve slavící náladě. Z manžela své maminky je nadšená, s bratrem ho doslova zbožňují.

"Mám ze svatby mámy hroznou radost. Zaslouží si být šťastná. Vybrala si dobře, já i bratr jsme nadšení. Můj nový tatínek nás všechny požádal o mámy ruku, všichni jsme řekli, že jo. Bylo to dojemný a jsem hrozně i ráda, že i rodiče mámy se toho dožili. Děda, který nikdy neodkládá berle, šel hrdě dokonce bez nich, to jsem začala bulet. Maminku odvedl k oltáři, bylo to jak z filmu," prozrazuje Monika, která byla celý den svatební koordinátorkou.

"Hráli Hamleti, Tatiana Kovaříková ušila překrásný šaty, Ivanka Tokárska mámu krásně nalíčila. Celé jsem to organizovala, vybírala jsem výzdobu, hudbu. Jsem šťastná, že jsem mámě mohla pomoct. Hrozně mě to bavilo a teď budu chystat další svatbu," říká Monika, která by se tím prý už klidně mohla začít živit.

Když jí nebude stačit zpívání, novou profesi má tak jasnou. "Asi bych si za to měla začít říkat i o nějaké peníze," dodává se smíchem stále nezadaná zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám