Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Inna Puhajková (38) dobře ví, že je u sportu stejně nejdůležitější dobře vypadat. Na trénink golfu si tak vzala lodičky na deseticentimetrové platformě a místo golfové sukénky měla velmi krátké šortky, které jí končily těsně pod zadečkem.

"Když už mi to nejde, tak ať mám u toho alespoň dlouhé nohy," smála se Inna, která miluje sport, ale kouzlu golfu zatím nepropadla. "Golf vůbec nehraju, ale moderuju často golfové turnaje, tak si pohrávám s myšlenkou, že bych se ho zkusila naučit. Ale je to časově hodně náročné. Uvidíme," říká moderátorka, která je momentálně single.

I když už se několik týdnů mluví o tom, že má údajně vztah s tenistou Radkem Štěpánkem, není tomu tak. "S Radkem jsme několikaletí kamarádi, jsem fanoušek tenisu, byla jsem na spoustě turnajů, je tam opravdu jen čisté přátelství," vysvětluje Inna.

"Chlapy mám ráda, chlapi mají rádi mě, je to úžasné, ale nikoho teď nemám. Beru to v pohodě, kdyby se někdo objevil, kdo by mě zaujal, oslovil, určitě bych se tomu nebránila," uzavřela Puhajková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám