Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Zpěv už interpretce, která bývá připodobňována k Rihanně (26), nestačí, a tak se snaží prosadit i v jiných oborech. Kromě herectví slaví úspěchy také jako modelka a herečka.

Rodačka z Kosova, která našla útočiště ve Velké Británii, dobře ví, že konkurence na hudební scéně je příliš silná, a tak je potřeba mít připravená zadní vrátka. Rita Ora teď zúročila své sexy křivky a nafotila odvážné snímky propagující nejnovější kolekci návrháře Roberta Cavalliho. Zpěvačka při focení odhodila stud a odhalila svůj dekolt bez podprsenky.

Rita Ora má ke světu módy opravdu blízko. Momentálně randí se synem Tommyho Hilfigera, který je pro Cavalliho přímou konkurencí. Zpěvačka tak má kariéru rozjetou hned na několika frontách.

Jako modelka Rita obstála na jedničku a nyní vzbuzují očekávání její herecké ambice. Po malé roli v šestém díle akční série Rychle a zběsile byla obsazena do filmové adaptace knižního bestselleru Padesát odstínů šedi, který v podobě erotického thrilleru dorazí do kin v příštím roce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám