Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Petra Faltýnová (46), která se díky nečekanému rozchodu s Leošem Marešem (47) postarala o zatím největší rozruch na karlovarském filmovém festivalu, je známá tím, že si libuje v hodně odvážných, sexy modelech.

Podprsenku téměř vůbec nenosí a už mnohokrát na veřejnosti provokovala v průsvitných šatech, pod nimiž se jí vesele tyčily bradavky. Zatímco muži při pohledu na spoře oděnou krásku vrní blahem, některé dámy už její outfity považují za vrchol lacinosti a nevkusu.

Anebo se rovnou nezdráhají označit je za modely pro k*rvy. Něco podobného si myslela i modelka Simona Krainová (51), která si všimla, že v Karlových Varech Faltýnová od těchto outfitů upustila a konečně si oblékla něco méně k*revského, což samozřejmě ihned ocenila.

„Tady to Petře fakt sluší!!Kéž by ten k*rvokolotoč navždy pohřbila, úplná číča, bravo,“ pochválila elegantní šaty, které ve Varech vybral Faltýnové Filip Vaněk.

Škoda jen, že na tento vkusný outfit nebude Faltýnová vzpomínat v dobrém, protože si jej oblékla na poslední večírek, který strávila po boku Leoše Mareše jako jeho partnerka. Ale kdo ví.. U tohoto nevyzpytatelného páru nikdo nikdy neví, a je možné, že se k sobě časem opět vrátí. Nebylo by to ostatně poprvé.

Reklama

Další články

Načítám