Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud je pravda, co si v Hollywoodu cvrlikají vrabci na střeše, tenhle páreček se vskutku vydařil. Oba dva jsou výjimečně přitažliví seriáloví herci, a navíc se mohou pyšnit vítězstvím v několika žebříčcích. Zatímco ona byla podle Forbesu nejlépe placenou televizní herečkou za loňský rok a před dvěma lety ji magazín People umístil hned za vítěznou Beyoncé v seznamu nejkrásnějších žen světa, jeho prvenství je úplně čerstvé. Stejný magazín herce před pár dny vynesl na pomyslný vrchol mezi nejpřitažlivějšími svobodnými mládenci světa.

Zdali ještě stále netušíte, kdo je novou slavnou mileneckou dvojicí, prozradíme, že v ní figurují jednačtyřicetiletá kolumbijská herečka Sofía Vergara známá ze seriálu Taková moderní rodinka a o čtyři roky mladší hvězda seriálu True Blood: Pravá krev Joe Manganiello, rodák z amerického Pittsburghu.

Mezi dvojicí to údajně zajiskřilo již v květnu při jedné společenské večeři ve Washingtonu, ale tehdy herečka ještě řešila rozchod se svým snoubencem Nickem Loebem. Podle US Weekly spolu ale nyní herci už randí. Byli dokonce spatřeni v New Orleans, kde Vergara natáčí snímek s Reese Witherspoon Don't Mess With Texas, při vášnivých polibcích.

„Je to velmi velmi čerstvé. Poznávají se a baví je to spolu,“ sdělil zdroj od štábu. Dvojice společně například slavila i Den nezávislosti večeří s několika přáteli a podle očitých svědků se během ní několikrát chytli a letmo políbili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám