Hlavní obsah
Článek

Vica Kerekes, Táňa Pauhofová, Andrea Kerestešová (39), Lenka Vacvalová (34), tyhle krásky nemají společné jen to, že to jsou slovenské herečky, které jsou zároveň populární v Čechách, ale podobný mají také odstín vlasů.

Ptali jsme se nejznámější české shopoholičky Vácvalové, jaké barvy sluší nejvíce zrzkám, vždyť rusovláska tuhle věc musí vědět nejlépe. „Je to klasika, ale asi nejvíce zelená. Já paradoxně nemám v šatníku příliš zelených šatů. Lidé okolo mě říkají, že zrzka v zelené je takové klišé,“ nechala se slyšet Vacvalová, když v salonu Beaty Rajské vybírala šaty na karlovarský filmový festival a jedním dechem dodala: „Já osobně tuto barvu miluju. Dokonce jsem tady viděla jedny zelené šaty a možná o nich budu uvažovat.“ Lenka zrzkám nedoporučuje šedivou barvu, ale zároveň navrhla další odstíny: „Pudrové a zlaté jsou fajn, to barva vlasů ještě víc vynikne.“

Návrhářka Beata Rajská ještě přidala další tipy a zároveň smazala mýty, že rusovlásce nesluší rudá barva. „Vůbec bych se nebála červené, tam je spousta odstínů, které sluší zrzkám. Některé odstíny vynesou barvu vlasů a pleť. Černá a bílá fungují také,“ doplnila návrhářka.

Jakých barev se vyloženě vyvarovat? To se dozvíte v naší video reportáži.

Reklama

Další články

Načítám