Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná herečka Andrea Kerestešová (39) už chodí s hudebníkem Mikolášem Růžičkou skoro dva roky a společně působí jako dokonale harmonický pár. Nebylo by už na čase do toho praštit?

Ptali jsme se Andrey, jaký má názor na svatbu. „Je pro mě těžké na to odpovědět. Jsem vychovaná v určité tradici, ale zároveň se snažím posouvat hranice, nebo je vůbec nemít. Jsem pro to, aby se lidé rozhodovali svobodně, uznávám víc svobodu bytí než být v nějakém svazku,“ naznačuje herečka svůj skeptický vztah k manželskému svazku a dodává: „Svatby se vymyslely kvůli majetkům a za komunistů půjčkám.“

Andree chybí příklad šťastného a fungujícího manželství. „Nemám kolem sebe lidi, kteří by mi dali příklad, že manželství může být šťastné. Vzhledem k tomu, že mi nikdo takový velký příklad nedal, tak nemám důvod, proč to udělat,“ naznačuje Kerestešová, že kdyby už se měla vzdávat, tak to bude jen malý intimní obřad, ale rozhodně ne veselka pro tři sta hostů.

V bílých šatech a závoji hvězdu seriálu Vyprávěj a Cesty domů nejspíš hned tak neuvidíme. „Nejsem o tom ještě přesvědčená. Je romantická věc věřit tomu, že jsme jako labutě. Chtěla bych to udělat jen v případě, že to budeme chtít jako muž a žena bez ohledu na to, co si myslí ostatní. Může to být ve třiceti, čtyřiceti a klidně taky v sedmdesátce,“ říká Andrea Kerestešová.

Reklama

Další články

Načítám