Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pohledný synátor Arnolda Schwarzeneggera (76) Patrick by jistě mohl ctitelky přehazovat vidlemi, ale on dával dlouhá léta přednost jediné. S blondýnkou Taylor Burns strávil několik let. Aktuálně ale v jeho hledáčku uvízla tato drobná brunetka, která s ním odcházela z domu v Malibu. Společně se pak koncem týdne účastnili ještě párty na pláži k oslavám amerického Dne nezávislosti. To vysvětluje i koupací oděv dvojice.

Nejstaršímu ze čtyř potomků Arnolda a jeho bývalé ženy Marie Shriver je už dvacet a pomalu se i on snaží prosadit na poli šoubyznysu. V otcových šlépějích jde ale jen částečně. Zatímco oťukává herectví, bodybuildingu se věnuje spíš okrajově, i když i na jeho těle je nějaké to posilování vidět.

Spíš než na soutěžích v kulturistice se ale jeho muskulatura tu a tam vyjímá na přehlídkovém mole nebo v nějaké reklamní kampani. Například pro Hudson Jeans visel na billboardu do půl těla nahý nad hollywoodským Sunset Boulevard už před třemi lety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám