Hlavní obsah
Článek

Také patříte mezi ženy, které se v létě rády vystavují slunci, ale neoplýváte dostatkem odvahy na to svléknout horní díl plavek? Vadí vám, když každý při pohledu na váš dekolt ihned odhadne, v čem jste se to vlastně opalovala? Také zažíváte ten nepříjemný mokrý pocit, jakmile se dostanete ve vašich obyčejných plavkách z vody na břeh a musíte čekat, až alespoň trochu uschnete, abyste se mohla cítit příjemně a pohodlně? Ano?

Jak to funguje?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Našli jsme pro vás řešení… Objevte plavky Kiniki, které propouštějí až 80% slunečních paprsků. Látka TranSol, ze které jsou plavky vyrobeny, je totiž tvořena tisíci malých čtverečků ve tvaru diamantu, které slunce pustí pod plavky! Opálení se bude prohlubovat v závislosti na vašem typu pleti a pigmentaci a rozdíly v opálení pod plavkami a mimo ně budou postupně mizet.

Po vykoupání klidně rovnou na drink…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dokonalejší opálení ale není jedinou skvělou vlastností těchto revolučních plavek. Díky lehkosti a prodyšnosti materiálu schnou až 3krát rychleji než vaše obyčejné plavky, proto už nebudete neustále odbíhat převléci se do něčeho suchého. Nemusíte se tedy obávat prochladnutí a snížíte také riziko infekčních onemocnění.

Výborná odolnost materiálu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A nebojte se ani rentgenových pohledů zevlujících beachboyů na pláži. Rychleschnoucí plavky se stávají díky exotickým vzorům a kvalitnímu materiálu pro oko neprůhlednými, ať jsou suché či mokré.. Navíc jsou odolné proti chlóru, slané vodě i opalovacím prostředkům. vaše plavky si zachovají syté a svěží barvy i po mnoha použitích.

Kolekce 2014

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V nabídce jsou plavky jednodílné i dvoudílné, můžete vybrat rozdílnou velikost horního a spodního dílu – od velikosti 34 až do velikosti 48, což zajisté uvítá mnoho z vás. Pokud pro vás stud není překážkou a přeci jen upřednostňujete koupání a opalování nahoře bez, můžete si pořídit klidně pouze kalhotky. A nezapomeňte svůj letošní plážový outfit doladit doplňkem v podobě parea, kaftanu či šatů ve stejném vzoru. Aby vám vaše polovičky nezáviděly opálené pozadí a suché plavky, firma Kiniki nabízí samozřejmě plavky i pro pány!

Kiniki

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestliže jsme vzbudili vaši zvědavost – a léto je v plném proudu - prohlédně si stránky výhradního dovozce do ČR – www.kiniki.eu. S těmito plavkami vám odpadne návštěva solárií, kam mnohé slečny a ženy chodí právě za účelem doopalování bílých míst na těle. Takže v podstatě šetříte čas i peníze a hlavně své zdraví. Buďte sexy a opálení v rychleschnoucích plavkách KINIKI!

Další články

Načítám