Hlavní obsah
Článek

Zrzavá herečka Jitka Schneiderová (51), která před pár dny zazářila na červeném koberci ve Varech v rafinovaných šatech s rozparkem, nemá vždy podobu skvěle upravené femme fatale. Přesvědčit se o tom mohou koneckonců všichni divadelní fajnšmekři, kteří na Letní scéně Vyšehrad navštíví během prázdnin divadelní představení Hovory o štěstí mezi čtyřma očima.

Právě v tomhle představení se herečka, známá především z televize a filmových rolí, vyřádí v několika hereckých polohách. „Jitka si s gustem střihne hned několik rolí. Depresivní bohatou paničku, která své splíny léčí nakupováním, ale také roztleskávačku nebo podváděnou manželku, která se rozhodne zastřelit svého muže i jeho milenku,“ prozradil zdroj ze Studia DVA.

„Rozstřílím ho na kaši a tu jeho čubku taky," křičí Schneiderová s helmou na hlavě z divadelního jeviště a do éterické krásky z filmového plátna má v tu chvíli hodně daleko. Hvězdně obsazenou komedii složenou ze tří povídek, kde hrají také Kryštof Hádek nebo Filip Blažek, můžete na Vyšehradě vidět poprvé už dnes.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám