Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tady se ukázalo, kdo umí číst a vyzná se v historii literatury či kinematografie. První velký sponzorský večírek na karlovarském filmovém festivalu se totiž nesl v duchu filmu Velký Gatsby a tomu měl odpovídat i dress code pozvaných hostů. Někdo se snažil hodně, jiní ale jako by pozvánku viděli jen z rychlíku.

Naprosto dokonale sladění byli Tomáš Topolánek s přítelkyní Simonou Dvořákovou. Dokonale ve stylu 20. let minulého století se oblékly i Jana Švandová nebo módní návrhářka Beata Rajská. A luxusní styl zvolily i manželka miliardáře Michala Horáčka, kostýmní výtvarnice Michaela, Andrea Verešová či Terezie Dobrovolná v modelech Taťány Kovaříkové.

Na červeném koberci se ale prošly i dámy, které byly naprosto mimo mísu. Tristní byl model přítelkyně Zdeňka Podhůrského, žádnou slávu nepředvedli ani DJ Lucca s Michalem Dvořákem nebo sportovkyně Kateřina Neumannová.

Reklama

Další články

Načítám