Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) přijela na karlovarský festival s mužem, jehož nám představila už na zahajovací párty slovy: "To je můj Kamil." A vybrat si tedy uměla. Není to totiž ledasjaký Kamil, ale Kamil Ouška, generální ředitel firmy, která je jedním z lídrů na trhu dodavatelů energií. Podle zaručených informací Super.cz jde o nového partnera moderátorky. I když sama neustále mlží a o novém muži nechce nic říct, my víme, že Ouška je jejím novým milencem, ne jen kamarádem, jak se snaží tvrdit.

Gábinu jsme potkali i den poté, kdy tedy nevypadala zrovna čile. "Mám spánkový deficit, spala jsem asi tři hodiny. Ale nemyslím, že jsem toho vypila moc. Vždycky, když jsem si objednala skleničku vína, vypil mi ji buď Jiří Menzel, nebo paní Dagmar Havlová (71). Ale i tak si připadám, jako bych byla v mlze," přiznala s tím, že i když namíchala soutěžní drink z finské vodky, sama se ho raději nenapije. "Bylo by mi ještě hůř," připustila. "Musím se kontrolovat a hlídat, tělo už se po pětatřicítce snadněji opotřebovává a játra trpí," dodala.

Vrátili jsme se ještě k jejímu vztahu s Kamilem, s nímž předchozí večer trávila. A i když měla kocovinu, byla ve vyjadřování hodně opatrná. "Nás pojí hodně práce, částečně pracuju pro jeho firmu, jsem marketingová ředitelka. Věkem jsem se šoupla ze šoubyznysu i do jiné práce. Navíc je partnerem jednoho z karlovarských golfových hřišť a já tady golfy moderuji," uvedla.

Reklama

Další články

Načítám