Hlavní obsah
Článek

Bývalá Miss Jitka Kocurová (45) se poprvé od porodu druhého potomka ukázala na veřejnosti. S manželem Tomášem Abrahamem má tříletého syna Tomáška a roční holčičku Barborku. Rok po porodu vypadá fantasticky.

"Mám v podstatě všechna kila dole. Nic pro to extra nedělám. Prostě klasicky jako každá máma moc nespím a běhám kolem dětí," řekla Super.cz Jitka na párty jedné banky v rámci filmového festivalu v Karlových Varech.

Jitka se během roku večírkům vyhýbá, výjimku dělá jen kvůli festivalu. "Měla jsem pauzu z důvodu rození mých dětí, na akce moc nechodím, ale Vary si nenechám ujít. Je tu krásné prostředí, krajina, lidi. Baví mě to. Mám s sebou dvoje šaty. Víc mám golfových věcí. Jsme pozváni na hodně turnajů, tak se těším," prozradila Kocurová, která s manželem přijela bez dětí. Ty si na hlídání rozdělily babičky.

Jitka už zase začíná moderovat akce, do modelingu se ale zpět nehrne. "Po dvou dětech už modelingové nabídky nechodí. Ani bych je ale nepřijímala. Mám pocit, že je modelek krásnějších a mladších už moc. Vyjít na molo už není pro mě. Je mi 35 let, to už nemá smysl," dodala s úsměvem Kocurová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám