Hlavní obsah
Článek

Modelka Andrea Verešová (43) dobře ví, jak pořádně zaujmout. I když na párty jedné banky zvolila nádherné jednoduché šaty bez výstřihu i bez rozparku, stejně byla středem pozornosti. Kvůli odhaleným zádům si nevzala podprsenku.

A protože se párty konala ve venkovních prostorách, její vnady byly pořádně vidět. "Šaty jsou z dílny návrhářky Taťány Kovaříkové, je to její rukopis, má ráda jednoduchost. Kabelku a šperky mi vybíral můj stylista, o účes a make-up se mi postarali tady ve Varech," prozradila Andrea na párty ve stylu filmu Velký Gatsby.

Šaty jí ale nakonec dělaly pořádné problémy. "Jsou z hodně pružného  a těžkého materiálu, a když jsem je na sebe natáhla, hrozně se prodloužily. Neudělala bych krok bez toho, abych neupadla. Tak jsem si zavzpomínala na školní léta, vzala jehlu a nit a trošku je zapošila," upřesnila s úsměvem Andrea.

"Zjistila jsem to až v pátek ráno. Účes, šperky a jednoduché šaty snad tématu odpovídají," dodala Verešová, která si do Karlových Varů přivezla pořádnou garderobu. S přestávkami se tu zdrží celý festival.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám