Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) chyběla na slavnostním zahájení karlovarského filmového festivalu, které by si jinak nenechala ujít.

A měla k tomu ten nejlepší důvod! Její maminka se totiž podruhé vdávala a Monika jí s přípravami svatby pomáhala. Na svatbě její maminky Blanky tentokrát nechyběli ani rodiče, kteří na první svatbě své dcery s otcem Moniky Absolonové chyběli.

„Svatba je radostný obřad, kdy se spojí životy dvou lidí. Pokud je vám víc let, těch lidí se spojí většinou víc. A to se stalo nám. Ve čtvrtek se moje mamka vdala, já byla na rozdíl od všech svatebčanů na obou svatbách - na první v břiše, na druhé jako organizátorka. Když nás Zbyněk (ženich) požádal o ruku, tak jsem se rozhodla, že si to uděláme hezký a všichni si to užijeme, myslím, že se tak stalo. Nejvíc si to asi užili babička a děda, který svou dceru vedl k oltáři poprvé, a protože je frajer, po několika letech odložil berle,“ pochlubila se na sociální síti zpěvačka, která měla velkou radost.

„Jsem šťastná, že je mamka šťastná, a krásnější snad nikdy nebyla, a pak, že zázraky se nedějí, v jakémkoliv věku,“ vyznala se ze svých pocitů zpěvačka, která přitom zatím toho pravého stále nenašla.

Zoufat však nemusí, protože je to jen otázka času a štěstí se určitě usměje i na ni. Kdo by po svém boku nechtěl mít tak krásnou a sympatickou dámu?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám