Hlavní obsah
Článek

Nejkrásnější česká dýdžejka a manželka Michala Dvořáka (58) z kapely Lucie, Lucca, si róbu na zahájení filmového festivalu v Karlových Varech pořídila v Turecku, kde byla dvakrát po sobě na dovolené. Podprsenku si tam ale nekoupila.

"Strašně nerada nosím podprsenku, nemám ji proto ani dnes. Mě to stahuje, nemám velká prsa, tak není nutné ji myslím nosit," vysvětlila Super.cz Lucca, která je matkou dvou synů a žádná gravitace u ní zatím nepůsobí.

"Moje ňadra šla po porodech do původní velikosti. Jsem ráda, že je mám menší, a tak s gravitací nemám problém," upřesnila Lucca, která o plastice nikdy neuvažovala. "Bojím se operace a bolesti, takže to radši přenechám jiným ženám," vysvětluje Lucca.

Dýdžejka poslední roky odkládala kariéru na druhou kolej kvůli výchově synů. Nyní by chtěla začít víc působit v zahraničí. "Chystám se na Ibizu, opět mě tam pozval Carl Cox, chtěla bych s ním navázat větší spolupráci. Ráda bych začala hrát víc v zahraničí, je to pro mě výzva. Odkládala jsem to kvůli dětem, a teď bych se do toho chtěla opřít," dodala dýdžejka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám