Hlavní obsah
Článek

Kapela Lucie skončila. Po jedenácti koncertech svého velkolepého turné o nich minimálně dva roky neuslyšíme. "Každý máme svoje projekty, práci, kterou jsme odložili a má pro nás všechny smysl. Já mám Vivaldiano a další aktivity, David svůj Kollerband, Robert Wanastovky. Tak dva a půl roku určitě Lucie nic dělat nebude. Budoucnost jsme vůbec zatím neřešili," řekl Super.cz Michal Dvořák (58).

Zatím netuší, kolik si na turné vydělali, ale rozhodně to jsou desítky miliónů korun. Turné navštívilo 120 tisíc lidí, dalších minimálně dvacet tisíc je vidělo na Rock for People. "Určitě turné nebylo prodělečné, ale kolik vydělalo, zatím spočteno nemáme. To turné bylo asi nejdražší turné v historii českého šoubyznysu, investice byly víc než megalomanský. Jezdilo s námi sto lidí, které jsme museli převážet, ubytovat, nakrmit více jak měsíc... Každý koncert stál v nákladech 12 miliónů korun," prozrazuje Dvořák.

Dvořák měl na koncertech jednoznačně nejvíce pohybu. "Zhubnu za koncert tak tři kila. Ale je to hlavně voda," říká a dodává: "Před lety jsme Davidu Kollerovi dali na koncert sport tester a ten ukázal, že vydá tolik energie jako běžný maratonský závodník," dodal Koller.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám