Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss ČR 1997 Terezie Dobrovolná je vzorem pro řadu modelek a missek. Patří mezi nejoblíbenější missky historie, místo modelingu ale dala přednost výchově dcer Kateřiny a Kristýny, které má s miliardářem Davidem Beranem.

Společenským akcím se vyhýbá, vídáme ji jen jednou za rok na filmovém festivalu v Karlových Varech. A letošní ročník u Miss ČR 1997 Terezie Dobrovolné není výjimkou. "Zdržíme se do pondělí, pak už mě čekají prázdniny s dcerami," řekla Super.cz Dobrovolná.

Loni na festivalu předváděla na přehlídce Beaty Rajské. "Letos mě předvádění nečeká, nemám to v plánu. Mělo to efekt poprvé, podruhé už by to nebylo ono," vysvětluje Tereza, která jako jedna z mála Miss nikdy nevyhledala pomoc plastického chirurga.

Příští rok oslaví čtyřicetiny, přesto nikdy nebyla na žádném zákroku, dokonce ani na botoxu. "Druhá polovina života začíná, možná už bych nějaké zákroky potřebovala. Pořád na to není nějak čas. Nikdy jsem na ničem nebyla, tak možná bych ve čtyřiceti mohla začít, abych držela s ostatními dámami krok," usmívá se.

I když je na jejího muže miliardáře Davida Berana neustálý hon mladých zlatokopek, Tereza věří, že jim vztah vydrží. "Manžel mě snad nevymění. Věřím, že mám to štěstí, že můj muž oceňuje to, co ve mně má. Soutěžit s holkami, kterým je osmnáct, se nedá a ani to nemá smysl," dodala Dobrovolná.

Reklama

Další články

Načítám