Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na zahájení filmového festivalu v Karlových Varech se většina hvězd připravuje dlouhé měsíce. Vybírají róbu, volí účes i make-up. Jsou ale i takové, které si s výběrem hlavu rozhodně nedělaly a vytáhly první šaty, které našly ve skříni.

Příkladem jsou herečky Eva Jansen alias Vendulka utěšitelka z Básníků a Tereza Brodská (55). Nic proti černým koktejlkám v podání Terezy, ale na červený koberec jsou opravdu trošku málo. Dress code nesplňují ani s přivřenýma očima. Eva Jansen sice také zvolila malé černé, ale ta šlápla úplně vedle. Sametové krátké šaty doplnila černými punčocháči a tím model definitivně pohřbila. I bez nich by ale zabodoval tak maximálně u vody na Mácháči.

Výběr šatů se nepovedl ani bývalé první dámě Dagmar Havlové (71). Ta si oblékla tmavou róbu návrhářky Jany Berg. Bohužel se stala jednoznačně nejhůře oblečenou dámou večera.

Tentokrát se outfit nepovedl ani Tereze Voříškové (34), která vždy sází na šaty z běžné konfekce. Na red carpet se květovaný modrý model vážně nehodil.

Poslední z pětice dam, které se nezdařil výběr modelu, je Olga Menzelová (46). Ta dlouho vybírala, až přebrala. Overal Elie Saab nebyla nejlepší volba.

Reklama

Další články

Načítám