Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nositel titulu Vdovec a asi také i Remcal roku Josef Rychtář (65) dostal opět další nepěknou ťafku. Asi nečekal, že bude samotný s názorem, že Jarek Šimek (50) podle něj neměl právo vydat jako poctu Ivetě Bartošové (†48) naprosto nejúspěšnější cédéčko v Česku Iveta Naposledy (dokonce ho chtěl i soudně zakázat). Ale je to tak! Nejdřív Jarkovi vyjádřil podporu zákonný zástupce dědice Artura Štaidla Ladislav Štaidl, teď se na stranu autora desky přidala i Ivetina rodina v čele s maminkou a bratrem Lumírem!

Svatava Bartošová při poslechu songu Chci s Tebou vzlétnout, který zpěvačka věnovala své asi jediné velké lásce života Petru Sepéšimu, dojatě plakala.

„Vím o tom, že to cédéčko Iveta Naposledy vyšlo. Ta písnička je krásná, brečela jsem při ní,“ napsala Super.cz v esemesce. A bratr Ivety Lumír odpověděl na položenou otázku obšírněji a naprosto jasně: Šimka podporujeme (což se dá přeložit jako: Rychtáři, strč si své názory za klobouk!).

„Videoklip jsme zhlédli celý a je nádherný. Víte, po tom všem, co tady média za vydatného přispění pana Rychtáře udělala, se našel konečně někdo, kdo završil Ivetčinu tvorbu a rozloučil se s ní za nás za všechny, co jsme ji měli rádi, tak, jak si zasloužila. Pan Šimek to zvládl zcela bravurně a za tento počin mu moc děkujeme,“ sklonil skladateli poklonu za celou rodinu Lumír Bartoš.

Každý jiný by asi sklopil uši a konečně by už mlčel, Rychtář si ale dál trvá na svém.

„Videoklip jsem viděl a je hezký, pěkně natočený, jen v něm chybí Iveta. Je tam ale problém, u něhož jsme s Jarkem Šimkem nenašli společnou řeč. Podle mě nemá autorská práva výkonného umělce a řeším to s příslušnými úřady. Iveta nechtěla píseň vydat v podobě, v jaké ji Jarek má, měl také počkat na souhlas dědice,“ řekl nám. Ladislav Štaidl (táta dědice) to ale řekl jasně, takže tady vdovci s jeho názory asi pšenka vážně nepokvete…

Reklama

Další články

Načítám