Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Po Svatbách v Benátkách se diváci Primy dočkají také seriálu Vinaři, který v současné době vzniká na jižní Moravě. Kromě Václava Postráneckého a Terezy Kotkové si v něm zahraje i Miroslav Táborský, který se může pochlubit opravdu bohatou filmografií.

Po Kriminálce Anděl, Cukrárně či Ententýky si Táborský zahraje vinaře Jana Fuksu, který bude seriálové postavy zásobovat životními moudry. „Je to takový strejc, řekl bych trochu pábitel, který na vesnici všude kolem sebe trousí moudra o víně i o životě. Je to usměvavý pozitivní člověk, kterému se líbí na světě a rád posedí s kamarády nad sklenkou vína,“ řekl o nové roli herec, který má na kontě více než stovku filmových a televizních projektů.

Scénář připravovaného seriálu neprozrazuje nic o Fuksově manželce, a tak Táborský seriálového vinaře pojal jako vdovce. Jeho věrnou společnicí na televizní obrazovce bude alespoň koza s pozoruhodnými schopnostmi. „Je něco jako vesnická Sibyla. Podle jejího chování místní lidi odhadují katastrofy a jiné zásadní události,“ dodal Táborský, který si zahrál i v hollywoodských filmech Kletba bratří Grimmů či Hostel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám