Hlavní obsah
Článek

Vévoda a vévodkyně z Cambridge William (41) a Kate mají poslední dobou plno společenských povinností. Všechny takové významné akce však mají něco společného, princezna Kate Middleton je pokaždé jejich ozdobou. Nejinak tomu bylo i během sobotního slavnostního vyznamenání členů irské gardy.

Vojákům prvního praporu irské gardy, kteří se vrátili z půlroční mise v Afghánistánu, královská dvojice předávala čestné medaile za zásluhy. A vévodkyně Kate příznačně zvolila tmavě modré šaty nad kolena, stejnobarevný vypasovaný kabátek s dvouřadým zapínáním a lodičky na vysokém podpatku. V modelu připomínajícím uniformu byla ještě více sexy než kdy jindy.

Princ William s chotí Kate navštívili kasárny Victoria Barracks ve Windsoru, aby vojákům mohli osobně poděkovat za jejich úspěšnou misi v Afghánistánu a odměnit je čestným vyznamenáním v podobě medaile. Kate zároveň strávila hodně času povídáním s vojáky o jejich zkušenostech z Blízkého východu.

Smutným momentem bylo předávání posmrtného vyznamenání rodinám tří mužů, kteří byli v akci zabiti, ale i to vévodkyně Catherine s manželem dokázali zvládnout se ctí hodnou královského páru.

Reklama

Další články

Načítám