Hlavní obsah
Článek

To se tedy povedlo! Jak vás Super.cz již informoval, Josef Rychtář (65) hned poté, co se objevila první zmínka o vydání posmrtného cédéčka Ivety Bartošové (†48), zuřil, jako by ho štvalo, že ho autor Jarek Šimek (50) nepožádal o svolení a snad si mu dovolil nedat ani žádnou provizi z prodeje. Tvrdil, že se měl zeptat dědice. Jenže tím je Artur Štaidl (27) a jeho otec teď vyjádřil Šimkovi podporu!

Bude asi pěkně skřípat zuby! Josef Rychtář se snažil působit, jako by bránil čest a památku své ženy, a proti cédéčku Iveta Naposledy, největšímu hitu Chci s Tebou vzlétnout i videoklipu k němu tvrdě vystupoval. Teď se ukazuje, že strkal zbytečně nos do něčeho, do čeho mu vůbec nic není a že ti, kterých se to opravdu týká, s deskou nemají vůbec žádný problém.

Zákonný zástupce dědice Artura totiž Šimka veřejně pochválil. „Máte mou podporu jako slušný člověk, který Ivetě nezištně pomáhal v době, kdy ji všichni zneužívali ve svůj prospěch. Držím vám palce,“ napsal Ladislav Štaidl skladateli a dovolil mu zprávu i zveřejnit. Šimek od začátku tvrdil, že veškerá práva vlastní, ale podpora Štaidla ho stejně potěšila.

O Arturově reakci na desku se v emailu nic nepíše, mnohé ale naznačuje hudebníkova odpověď na náš přímý dotaz, jestli má podporu i od syna Bartošové. „Tohle nemám oprávnění komentovat, nezlobte se,“ řekl Super.cz Šimek.

Reklama

Další články

Načítám