Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Tereza Vágnerová byla poprvé na kosmetice. Producent muzikálu Fantom opery dopřál svým krásným zpěvačkám za dřinu při zkoušení muzikálu zkrášlovací den. A tak měla Tereza na obličeji poprvé v životě masku.

"Užívám si to moc. Jsem poprvé v životě na kosmetice. Poznávám něco nového. Teď jsem měla hodně těžký měsíc. Měla jsem státnice a můj režim vypadal tak, že jsem měla od rána do pozdního odpoledne choreografie, pak jsem jela domů, cestou jsem se stavila třeba ještě na kostýmy, vypila jsem proteinový nápoj a šla se učit. Takže jsem na sebe moc času neměla. Je skvělé, že nám František Janeček dopřál takhle krásný den v luxusním salónu," řekla Super.cz Tereza.

Sama se prý moc nelíčí, protože problémy s pletí nikdy neměla. "Nechávám se líčit jen v divadle, nikdy jsem se moc nenaučila v běžném životě sama líčit. Pleť mám relativně v pořádku, ono se traduje, že pihatý holky s pletí nemají moc problém," dodala Vágnerová, která denně dře na baletních špičkách a díky tomu už zhubla pět kilo.

Co jí také zbývá, zahraje si baletku Meg Giry a také bude mít nacvičené další sopránové role. Když některá z představitelek například onemocní, Tereza za ni zaskočí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám