Hlavní obsah
Článek

Málokdy se stává, aby někdo tak otevřeně hovořil o tom, jak si zpackal život. Bývalá modelka a hlavně hvězda filmů pro dospělé, která se představuje jako Kamila Suchánková, ale diváci ji mohou znát spíš jako Saru Ferrari a Sarah Star, se ozvala Super.cz a vyklopila na sebe snad všechno. Kvůli alkoholu a drogám se dostala na hranici života a chtěla spáchat sebevraždu.

„Před deseti lety jsem začala pít tvrdý alkohol, vypracovala jsem se až na 1,5 láhve vodky denně. Postupně jsem alkohol kombinovala s léky proti úzkosti a prášky na spaní. V roce 2009 jsem s tím skončila, protože jsem objevila něco účinnějšího – začala jsem šňupat kokain a pervitin,“ vypočítává Kamila.

Mnohokrát byla nedobrovolně hospitalizována v léčebnách, žádná jí ale nepomohla, a to ani roční odvykačka v Mostě.

„Rýsovaly se u mě velmi závažné psychické problémy hraničící se schizofrenií. Abstinovat jsem ale nikdy nechtěla. Až do doby mého posledního kolapsu v únoru letošního roku, kdy mi začalo selhávat srdce,“ říká. Nejdůležitější sval v těle zaléčila prášky a fetovala dál. Dokud nezačala slyšet hlasy.

„Bylo to tak hrozné, že jsem kolikrát pomýšlela na sebevraždu, protože po čtyřech měsících bez sebemenšího zlepšení jsem ztratila všechnu naději, že bych se vyléčila. Jako poslední zoufalý pokus jsem šla za léčitelkou, protože jinak už jsem byla rozhodnutá spáchat sebevraždu. Ta mi ale pomohla,“ prozradila.

Ozvala se prý proto, aby především mládež varovala před nebezpečenstvími, které hrozí po konzumaci drog a alkoholu. Teď už je čistá a věří, že to tak zůstane. „Díky drogám mám stále velké dluhy, které budu splácet ještě mnoho let. To nejcennější, zdravý rozum, se mi naštěstí vrátilo,“ dodala Kamila Suchánková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám