Hlavní obsah
Článek

Ještě před dvěma týdny to vypadalo, že rodinné štěstí u Kendry Wilkinson (29) by se dalo krájet. Kráska z obálek Playboye a bývalá hvězda amerického fotbalu Hank Baskett (31) nedávno uvítali do rodiny po čtyřletém synovi Henrym dceru Alijah, a když Kendra posílala snímky spokojené rodinky, vše se zdálo být jako na růžovém obláčku. Jenže stačila jedna skandální aféra, která se navíc nehezky rozmázla v médiích, a je po idylce.

Baskett měl mít totiž v době, kdy jeho žena byla v osmém měsíci těhotenství, poměr s transsexuální modelkou Avou Sabrinou London, která si minulý týden pustila pusu na špacír. Magazínu The National Enquirer dokonce poskytla exkluzivní rozhovor se všemi intimními detaily. Baskett prý navíc moc dobře věděl, s kým má tu čest.

Jedná se navíc už o druhý skandál podobného rázu z poslední doby. Jennifer Lopez se údajně s tanečníkem Casperem Smartem rozešla na popud podobné aférky s transsexuálem.

Avu Sabrinu si údajně Baskett vyhlédnul díky jejím videím na internetu a střetli se koncem dubna. Za sexuální služby zaplatil 500 dolarů a následně ještě 2000 dolarů za mlčení. Wilkinson se k manželovu skandálu zatím nevyjádřila, ale po jeho provalení jej vyhodila z domu a na veřejnosti se objevila bez snubního prstenu. Ten podle dostupných informací měla dokonce ve zlosti spláchnout do záchodu.

Reklama

Další články

Načítám