Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Ještě před pár lety patřila Megan Fox (28) k nejatraktivnějším kráskám filmového plátna. Její kariéra však ustoupila mateřství a sexy herečka místo natáčení vláčí hračky.

Megan Fox pravidelně figurovala na prvních příčkách žebříčku nejžhavějších žen a její sexy křivky zdobily titulní strany časopisů, které se na pultu příliš dlouho neohřály. Dnes je ovšem všechno jinak. Známá herečka a modelka dala přednost rodině, již si založila s Brianem Austinem Greenem, který se proslavil jako David v seriálu Beverly Hills 90210.

Pro Megan bylo přelomové setkání s režisérem Michaelem Bayem, který ji už v 17 letech obsadil do svého filmu Mizerové II. V roce 2007 jí svěřil hlavní ženskou roli v kasovním trháku Transformers a ze začínající herečky se stala hvězda první velikosti, která o dva roky později bodovala i v pokračování s názvem Transformers: Pomsta poražených.

Poté si ovšem Megan Fox postěžovala, že se Michael Bay na natáčení chová jako diktátor, a když jej přirovnala k Hitlerovi, s její kariérou byl konec. Další díly diváckého hitu Transformers se tak obešly bez ní a Megan si během tvůrčí pauzy pořídila syny Noaha (1,5) a Bodhiho, jehož porodila letos v únoru. Na vysluní by ji letos mohl vrátit film Želvy Ninja, v němž se předvede jako reportérka April.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám