Hlavní obsah
Článek

Po delší odmlce se Simona Krainová (51) opět pracovně setkala se slovenským profesionálem Lukášem Kimličkou.

Modelka, která má s návrhářem, fotografem, vizážistou a stylistou v jedné osobě zkušenosti ze spolupráce na několika televizních projektech na Slovensku, s ním tentokrát v Čechách v hotelu Augustine nafotila foto story pro magazín La Femme.

Během práce ve francouzské zahradě jednoho z nejluxusnějších českých hotelů se Kimlička opět projevil jako všestranný profík. „Původně jsem očekávala velký tým lidí, a následně jsem byla překvapená, že štáb byl až komicky malý. Vtip byl v tom, že Lukáš mě zvládl nalíčit, učesat, sám scénu nasvítil a samozřejmě se objevil i za objektivem. Nakonec si sám udělal i postprodukci,“ obdivovala všestrannost Kimličky modelka.

Krainová si vyhradila na práci celý den, a nakonec focení pěti outfitů zabralo ani ne tři hodiny. „Odcházela jsem s tím pocitem, jestli tady nemám ještě zůstat. Sama jsem z toho byla nervózní, ale ohlas lidí kolem mě na výsledné fotky je zdrcující. Za pětadvacet let jsem se málokdy setkala s tak profesionální a efektivní prací lidí,“ říká Krainová.

Reklama

Další články

Načítám