Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hned po surfování je mezi celebritami momentálně nejrozšířenějším vodním sportem paddleboarding. Vyzkoušet si jej u pobřeží The Hamptons na newyorském Long Islandu odjela v úterý i Kendall Jenner (28). To její starší sestra Kim Kardashian (43) pro změnu před dvěma týdny vegetovala s manželem Kanyem Westem v rekreačním středisku Puerto Vallarta v Mexiku. A přestože jsou holky z jednoho rodu, tělesné proporce dala příroda každé z nich do vínku úplně jiné.

Je jasné, že u klanu Kardashianek (rodiče Kris Jenner a Robert Kardashian) a Jennerek (rodiče Kris Jenner a Bruce Jenner), si přijdou na své hlavně milovníci brunetek, ale co se postav týče, spektrum je opravdu široké.

Zatímco nejstarší Kourtney (45) je malá a drobná, Kim rovněž vyrostla pouze do 159 centimetrů, ale oplývá postavou přesýpacích hodin. To Khloé (39) zase dosáhla výšky 177 centimetrů a pyšní se podobně oblým pozadím jako Kim.

Zastánci útlých linií si pak přijdou na své u nejmladších článků. Kendall se 178 centimetry a mírami 86-60-86 oplývá typicky ‚modelkovskou‘ postavou, zatímco její o dva roky mladší sestra je na tom s proporcemi podobně, ale je o pár čísel menší. Tak co, které z nich byste dali přednost?

Reklama

Další články

Načítám