Hlavní obsah
Článek

Zpěvačku Terezu Vágnerovou trápily vleklé potíže s dýchacími cestami a hlavně dutinami. Netušila, co jí je, a hlavně jí to hodně vadilo při zpívání. Zvláště, když uspěla na konkurzu do muzikálu Fantom opery, kde bude hrát roli kamarádky hlavní hrdinky.

"Měla jsem cystu v dutině. Nevěděla jsem o tom, bojovala jsem často s nějakými indispozicemi a přišlo se na to úplnou náhodou. Takže následovala skoro okamžitá operace," vyprávěla Super.cz zpěvačka, která byla hospitalizována v motolské nemocnici.

"Operovalo se nosem pod celkovou narkózou a v Motole se o mě strašně dobře starali. Ani rekonvalescence by bývala nebyla dlouhá, netrvalo by ani týden, než bych byla v pořádku a mohla i tancovat, ale chytla jsem do toho ještě bronchitidu," popsala Tereza.

"Na druhou stranu mi to ale vyhovovalo, protože jsem aspoň měla čas na psaní bakalářské práce. Ta se povedla, už jsem bakalářka marketingové komunikace a PR a na Univerzitě Karlově budu možná pokračovat i v magisterském studiu," pochlubila se Tereza, která na závěrečných zkouškách zazářila tak, že si odnesla čtyři jedničky.

Nyní už zase naskočila do náročných zkoušek Fantoma opery, my ji ještě potkali na zkoušce s orchestrem v kulturním centru na Praze 4, ale nyní už se vše odehrává v holešovickém divadle GoJa Music Hall, kde bude mít muzikál 13. září premiéru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám