Hlavní obsah
Článek

Holky z dívčí kapely 5Angels si udělaly nácvik na to, jak za pár dní začnou balit na koncerty v Anglii a v Americe, které je v létě čekají. Nacpat do pár kufrů věci na několik týdnů, není pro pětici teenagerek jednoduché.

"Bereme samozřejmě hlavně oblečení, kosmetiku a spodní prádlo, které nám ovšem vždycky dojde, a tak dokupujeme další a další kousky," svěřily. Spousta kosmetiky nás překvapila, protože dívky nevypadají zrovna jako chodské truhly.

"My se normálně líčíme málo, jen lehký make-up, pudr a řasenka, ale hodně se malujeme, když máme volno a nudíme se v hotelu. To byste koukali, jaké na sobě máme barvičky. Třeba ostře růžová u nás teď hodně jede," smály se.

Zajímalo nás i to, co si naopak vozí jako suvenýry z cest. "Většinou hodně divné věci, rodiče nestačí zírat. A všechny jsme si nakoupily pikaču pyžamka, takové pohodlné volné overaly, ve kterých chodíme i přes den," svěřily. Nám se zdálo, že tohle zrovna není sexy obleček, kterým by se dali balit kluci. "To se pletete, mají totiž ocásky a ty zaujmou vždycky," smály se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám