Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to zajímavá náhoda, ale tyto šaty od Michala Kováčika si prožily hned dvakrát v různých termínech focení v nejluxusnějším českém hotelu Augustin. Nejdříve si šaty oblékla Miss ČR 2009 Aneta Vignerová (36), když fotila kontroverzní kampaň právě pro zmíněného začínajícího návrháře Michala Kováčika. Možná si na celou záležitost pamatujete, protože i Super.cz v době focení nechyběl na place.

Podruhé šaty zdobily Simonu Krainovou (51) během focení fotostory s renesančním umělcem Lukášem Kimličkou pro slovenský magazín LaFemme. Nejznámější česká komerční modelka v rafinovaně řešeném dvojdílném modelu pózovala ve francouzské zahradě hotelu.

Vůbec poprvé spatřily světlo světa šaty v březnu na finále České Miss, kam si je oblékla právě Aneta Vignerová.

Na celé věci je zajímavé, že modelky nespojují pouze šaty, ale Anetu a Simonu pojí jednak přátelství (sblížily se na přehlídce F&F v Londýně) a také stejné kořeny, neboť obě modelky pocházejí ze stejného rodiště - z Havířova.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám