Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Tereza Mátlová (48) podstoupila před čtrnácti dny plastiku nosu a nyní se poprvé ukázala na veřejnosti. V pondělí jí lékaři sundali sádru a Tereza se konečně mohla pokochat novým nosíkem, který si nechala spravit, protože ho měla již dvakrát zlomený.

"Mám ještě modřiny, jsem celá oteklá. Ale nos je krásnej, jsem nadšená. Když mi včera sundával pan doktor sádru, hrozně jsem se bála. Ale je to úžasný, vypadá krásně," řekla Super.cz Mátlová.

"Tímhle nosem už se budu jenom chlubit. Ještě ty modřinky se musí vstřebat, pleť po dvou týdnech se sádrou dostala taky pořádný záhul, nedá se to moc zamaskovat," usmála se Tereza v salónu, kde si dopřávala nejrůznější procedury.

Tereza s kolegyněmi denně zkouší Fantoma opery a producent muzikálu a partner Mátlové František Janeček se rozhodl, že svým ovečkám dopřeje zkrášlovací den v luxusním salónu, aby zase načerpaly síly. "Modřin mě tu asi nezbaví, ale pleti, doufám, trošku pomůžou," usmívala se při příchodu zpěvačka.

Bolestmi prý Tereza po plastice nosu vůbec netrpí. "Nebolí to, je to úplně v pohodě. Necítila jsem bolest ani hned po operaci. Opravdu se cítím výborně," dodala Mátlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám