Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka oscarového režiséra Jiřího Menzela Olga se po letech opět chystá na karlovarský filmový festival. Přijede s manželem na slavnostní zahájení a druhý den se zúčastní slavnostního uvedení zrestaurované verze jeho filmu Ostře sledované vlaky.

Na obě akce už má vybrané nejen róby, ale i šperky. Nejsou tak opulentní jako u jiných festivalových hvězd. Bude mít zapůjčené šperky v hodnotě asi půl miliónu korun. Nemusí mít za zády nějaké bodyguardy, kteří by ji hlídali, kdyby měla na sobě šperky za miliónů několik, a nemohla by se hnout bez dozoru svalnatců. "Takto si festival užiji se vším všudy," říká.

A co na sebe tedy navlékne? Na zahájení festivalu bude doslova zářit. Má totiž připraveny hned dva náhrdelníky, každý s jedenácti diamanty, k tomu diamantové náušnice a stejný diamantový náramek.

Na druhý den už bude její outfit civilnější, takže zvolila náušnice z bílého zlata Candy Diamond z ametystu, akvamarínu a diamantu a prsten, který má nádherný přírodní šestikarátový rubín a čtyřicet tři diamantů.

Reklama

Další články

Načítám