Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Joan Rivers (81) prožila svou největší slávu v 70. a 80. letech minulého století, ale za každou cenu se snaží docílit toho, aby na její tváři uplynulá desetiletí nebyla znát. Výsledek posuďte sami.

Slavná americká moderátorka, herečka a spisovatelka v New Yorku podepisovala svou nejnovější knihu Diary Of A Mad Diva a na osmdesátnici působila velmi vitálně. Při bližším pohledu na její tvář je ovšem zřejmé, že nejde o dílo přírody. Joan Rivers je totiž stálou klientkou kliniky plastické chirurgie a vráskám vyhlásila válku. Pokud bude ve vylepšování pokračovat stejným tempem, v muzeu voskových figurín nebudou mít příliš práce.

Joan Rivers svou televizní kariéru odstartovala už v 60. letech v The Tonight Show s Johnnym Carsonem. Postupně se vypracovala mezi nejpopulárnější moderátory a dočkala se vlastní talk show, která pro ni ovšem znamenala osobní tragédii. Na The Late Show Starring Joan Rivers totiž působila se svým manželem Edgarem Rosenbergem, jehož si vzala po čtyřdenní známosti. Televize ovšem požadovala propuštění moderátorčina muže, což Joan odmítla a její show byla zrušena. Rosenberg záhy spáchal sebevraždu, protože celou událost vnímal jako ponížení.

V současné době Joan Rivers svůj černý humor úročí v literární tvorbě a díky bohaté televizní kariéře stále patří k vlivným celebritám, které jsou čestnými hosty společenských akcí.

Reklama

Další články

Načítám