Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Letní prázdniny právě začínají a velká část Čechů plánuje strávit alespoň týden někde u moře. Řada z nich už má dovolenou nakoupenou s předstihem a ti, kteří čekali na last minute slevy, už nemají příliš velký výběr. Prodejní portál Dovolena.cz jim proto představuje několik tipů na příjemnou dovolenou.

REZERVUJ – Al Moggar Garden Beach ***, Maroko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kvalitní hotelové služby, různé animační programy a all inclusive nabízí tento příjemný hotel s nádhernou zahradou, nacházející se přímo u vlastní písečné pláže. Vaše děti ocení dětské hřiště a miniklub. Podvečerní Agadir je jako stvořený k procházkám po nábřeží, posezení v restauracích či nákupům. Široká pláž s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře je oddělena od hotelu pěší promenádou.

REZERVUJ – Evilion ***, Řecko - Kréta

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velmi pěkný areál studií a apartmánů s rodinnou atmosférou nabízí pohodovou dovolenou v příjemném prostředí jak u bazénu, tak na dlouhé široké písčité pláži. Ubytování je vhodné pro všechny věkové kategorie, i pro rodiny s dětmi. Od dlouhé písčité pláže ho dělí pouze místní silnice, vstup do moře je oblázkový. Za zábavou mohou hosté vyrazit do blízkých taveren, kaváren a barů, které najdou v centru živého letoviska Stalos.

REZERVUJ – Isis Thalasso & Spa ****, Tunisko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hotel leží v klidném prostředí, cca 4 km od centra městečka Midoun. Blízko hotelu je písečná pláž s pozvolným přístupem do moře a barem. Lehátka a slunečníky mají hosté zdarma. Nákupní možnosti a zastávka linkového autobusu je v blízkosti hotelu. Jeho hosté mohou využívat restauraci, bar, maurskou kavárnu i obchůdky. V krásné zahradě je bazén, bar u bazénu, terasa na slunění s lehátky a slunečníky zdarma.

REZERVUJ – Festa Pomorie ****, Bulharsko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jeden z nejnovějších hotelových resortů u pláže v černomořském letovisku Pomorie s krásným bazénem a stravováním all inclusive. Písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází ihned u hotelu. Hostům nabízí několik barů, venkovní bazén s oddělenou dětskou částí, SPA centrum a bohaté animační programy.

REZERVUJ – Blue Sea Don Jaime ***, Španělsko - Mallorca

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hotel leží v klidné poloze oblíbeného letoviska Cala Millor. Nedaleko hotelu je pěší promenáda s mnoha obchody, restauracemi a bary a samozřejmě také písečná pláž s pozvolným vstupem do moře. Hosté mají k dispozici v zahradě bazén, bar u bazénu a terasu na slunění s lehátky a slunečníky. Využít mohou také další bar a restauraci.

Další články

Načítám