Hlavní obsah
Článek

Že by mohl televizní zprávy uvádět osmnáctiletý člověk, to zatím spadalo jen do říše snů. Na Slovensku je to ale realita! Tamní televize JOJ angažovala blonďatého klučíka, kterému ještě předevčírem teklo mléko po bradě a možná mu jej maskérka stírá z tváře i mezi vstupy do studia. Má účes jako Justin Bieber a s vážnou tváří hovoří o převráceném traktoru. Podívejte se, jak nová slovenská televizní hvězda vypadá!

I v Česku komerční televize používají mladé tváře, Nova například angažovala dva chlapecké typy mužů, ale jen do Sportovních zpráv. Aby takhle mladý člověk hovořil třeba o ekonomických záležitostech nebo surových kriminálních činech, to je unikát.

Student Dominik Matulaj usedá za moderátorský pult s o třiadvacet let starší kolegyní. A historicky je bezkonkurenčně nejmladší tváří tamního televizního zpravodajství.

„Vždycky jsem chtěl být slavný a toužil jsem po tom, aby se o mně psalo,“ prozradil v jednom z rozhovorů

I když je mladíček v televizi zatím jen na stáži, Jojka už ho inzeruje jako svou budoucí obrovskou hvězdu. Zkrátka se z něj může stát osoba slavnější než naše Lucie Borhyová...

Reklama

Další články

Načítám