Hlavní obsah
Článek

V rodině Kamily Bezpalcové se rodí zjevně samé hezké dívky. Rusovlasá kráska se zúčastnila letošního klání České Miss, což si zajisté pamatujete. Jednak to bylo nedávno a jednak jste jistě dívku s netradičním jménem a výraznou barvou vlasů nemohli přehlédnout.

Rok předtím se pokoušela o štěstí v soutěži její sestra Adriana, která se probojovala do semifinále (v současnosti se vzdala práce v modelingu a žije v Turecku, kam se vdala).

Korunky královny krásy se zachtělo také Kamilině sestřenici Claudii Bezpalcové, která se probojovala do finále soutěže Miss Face, kterou pořádá Taťána Makarenko. „Kamilu znám už roky od dob, kdy jsme společně pracovaly pro jednu sázkovou kancelář, a myslela jsem si, že je to pouze shoda jmen. Po vyhlášení České Miss jsem mezi diváky potkala Kamilu s Claudií, a ta mi prozradila, že jsou sestřenice," nechala se slyšet Makarenko.

„Roky jsme o sobě vůbec nevěděly. Víc jak před rokem jsme se našly úplnou náhodou na sociální síti," svěřila se nám Kamila. Uvidí se, jestli Claudie bude v honbě za tituly krásy úspěšnější než její sestřenice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám