Hlavní obsah
Článek

Když Super.cz nedávno uveřejnil informaci o tom, že zatímco se Josef Rychtář (65) před médii chlubí tím, jak se pěkně postaral o nemocnou fenku Ivety Bartošové (†48) Gejšu, vlastního psa údajně trápí, s reakcemi říčanských spoluobčanů na podivné praktiky tamního kontroverzního podnikatele se roztrhl pytel.

Malého roztomilého Maxe podle svědectví Rychtář po přestěhování ke zpěvačce opustil, nechal ho uzavřeného ve služebně své firmy a neměl prý podle sousedů ani řešit nádor, který mu vyrostl pod čelistí. A kdyby jen desetina z toho, co se objevilo za informace nyní, byla pravdivá, šlo by o hrůznost!

„To, že na psa kašlal, že tam byl celé dny chuděra zamčený v kumbálu, kňučel a štěkal, to je hrozně smutné. Bišonci jsou společenští psi a muselo to být pro něj utrpení. Trpí jako zvíře, ale to ten chlap nevnímá, nějak se ho to nedotýká. Rychtář dělal ale úplně jinačí věci. Kolikrát jsem ho zahlédl, jak do svého psa na zahradě kope a v záchvatu vzteku mu neskutečně sprostě nadává. Psů měl postupem času víc a vždycky se k nim tak choval,“ tvrdí jiný ze sousedů Rychtáře.

A další ještě přitvrzuje. „Poptejte se lidí, co znali jeho tátu. Ten po svých psech i střílel. A asi po něm to mladej taky zdědil. Střílel okolo psa vzduchovkou a náramně se bavil tím, že to toho chudáka vystrašilo k smrti. On si na těch tvorech evidentně léčí nějaké mindráky. Opustil manželku, šel za novou, teď kvůli jinému psovi zase kašlal na vlastního. Ten nádor se mu zvětšuje už hrozně dlouho, takže je blbost, že by nerostl, jak vám říkal,“ prohlásila zase jedna hodně navztekaná obyvatelka ulice, v které Rychtář v Říčanech dlouhá léta žil.

Rychtář už všechna prvotní nařčení rázně odmítl s tím, že by se ti, kteří se s nimi redakci ozvali, měli léčit na psychiatrii. Dá se předpokládat, že ani nová obvinění nepotvrdí jako pravdivá. Existuje prý ale zajímavý tajně pořízený videozáznam, který má všechna tvrzení téměř do jednoho potvrdit. Tak uvidíme, jak dlouho bude trvat, než se objeví i na veřejnosti…

Reklama

Další články

Načítám