Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, Josef Rychtář (65) už se nekamarádí se svým podivným parťákem, který na něj nejdřív vypisoval odměnu, aby se pak veřejně kochal tím, jak krásně umí odnést nádobí do myčky. Kvůli podivnému kříži Veselého, který chtěl nainstalovat na místo smrti Ivety Bartošové (†48), se ti dva nepohodli a přestali spolu mluvit. Jenže Petr Veselý je z toho velmi neveselý!

Rychtář k tomu řekl, že se jeho kámoš jak hrom urazil, když jeho kříž označil za nedůstojný, sbalil svých pár švestek a přestal s ním mluvit.

„Psal mi, ať se vrátím a popřál mi i k svátku. Choval se ke mně dobře a neměl jsem důvod se ničeho bát. Jen doufám, že to, co se stalo mezi námi, se vysvětlí, a budeme spolu zase kamarádit. Bude se mi po něm stýskat,“ truchlí Veselý.

Ten si myslí, že Rychtář je úžasná postava našich novodobých dějin a nebýt jeho jediné špatné vlastnosti, totiž že pár lidí ho negativně ovlivňuje, mohl by být z fleku i blahořečený.

„Hledá znovu cestu, jak začít žít. Iveta mu stále moc chybí a nikdo mu ji nenahradí,“ dodal s tím, že nedůstojnost svých dvou stlučených prkýnek zakryl vlastnoručně zakoupenou černou barvou. A i přes protesty Rychtáře ho hodlá na místo tragédie postavit.

Reklama

Další články

Načítám