Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Začátek minulého měsíce nám ukázal, jak náročné je pracovat v úmorném vedru. Teď nás čeká období, kdy se sice počasí střídá, ale tropické dny se opět vrací. Připravte se na tuto náročnou a únavnou dobu tím, že ze sebe dostanete to nejlepší a necháte sebou proudit životní energii jako nikdy předtím. Uvidíte, že tohle léto bude to nejšťastnější, jaké jste doposud zažili.

Symbol nevinnosti, který vám bude slušet

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Křišťál je symbolem čistoty a nevinnosti. Současně je považován za jeden z nejsilnějších léčivých a ochranných kamenů. Dřív se používal na snížení horečky a zmírnění otoků, proto je obzvlášť vhodný v případě, že musíte během léta podstoupit lékařský zákrok. Krásný křišťálový náhrdelník budete mít neustále u sebe, a proto bude jeho působení o to silnější. Koupíte ho jen za 199 Kč.

Dokážou povzbudit i dodat odvahu, záleží na osobnosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Minerálů a léčivých kamenů existují stovky. Dokážou pomoct nejen fyzicky, ale přináší svému majiteli i psychickou podporu. Důležitý je správný výběr a říká se, že kámen si vybírá člověka. Například achát, a hlavně ten krajkový, se skvěle hodí pro dodání odvahy a sebedůvěry. Jeho vlastnictví vám pomůže s poznáním sebe sama. Mechový achát navíc pomáhá čelit rozmarům letního počasí a malý kousek do kapsy koupíte jen za 39 Kč!

Dodá vám energii a budete u toho skvěle vypadat

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Křišťál harmonizuje a především dodává životní energii. Dokáže také zesílit vliv jiných kamenů, proto je dobré mít ho stále u sebe. Jelikož léčí všechny nemoci, bude to váš nejcennější talisman. Křišťálové koule v podobě náušnic vám uklidní rozbouřené emoce a koupíte je za pouhých 249 Kč.

Kámen lásky, který si postavíte na stůl

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Růženín dokáže chránit před infarktem a je velmi účinný pro diabetiky. Také má pozitivní účinek na krevní tlak, ale jeho hlavní vlastností je, že léčí stres a hlavně přináší lásku. Symbolem ochrany byl vždy anděl, a proto si můžete na stůl postavit růženínového anděla, který bude na vaše bezpečí dohlížet celý den. Koupíte ho za 269 korun.

Ochranný kámen, který vám dodá sílu a sebedůvěru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Onyx je kámen, který ochraňuje před negativitou, která je namířena přímo proti vám. Pomáhá taky v konfliktech a je úžasným společníkem při fyzickém i citovém vypětí. Onyxový přívěsek se tak ideálně hodí do zaměstnání, a můžete ho mít blízko vašemu srdci. Říká se také, že pomáhá kontrolovat sexuální tužby, což se může v letních měsících velmi hodit. Koupíte ho za 99 Kč!

Další články

Načítám