Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamela Anderson (56) bezesporu patří k nejslavnějším světovým sexbombám. Královna silikonových ňader o sobě v šoubyznysu dává vědět už více než dvacet let.

Tři roky před dovršením padesátky pořád provokuje na veřejnosti v odvážných outfitech, kde hrají hlavní roli její obrovské přednosti. Oblíbená herečka a modelka se stala nesmazatelným sexuálním symbolem díky roli záchranářky C. J. Parker v oblíbeném seriálu devadesátých let Pobřežní hlídka.

Vyhlášená sexbomba se proslavila také focením pro pánský časopis Playboy. Nahotiny s Pamelou zdobily útroby nejednoho kamionu či pokoje nezadaných mužů. Do očí této smyslné blondýnky se déle než pár sekund nevydrží dívat snad žádný muž.

Třikrát rozvedená maminka dvou synů totiž svými neskutečnými přednostmi dokáže dostat do kolen nemalé procento příslušníků silnějšího pohlaví. Žhavé snímky legendární hvězdy Pobřežní hlídky si prohlédněte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám