Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už chybí jen pár dní do zahájení karlovarského filmového festivalu, jehož hlavní zahraniční hvězdou, která převezme od prezidenta festivalu Jiřího Bartošky (77) Křišťálový glóbus za přínos světové kinematografii, bude herec Mel Gibson.

Když jsme ale viděli jeho poslední snímky, na nichž je jeho tvář ozdobena vousem, tak jsme nadšení nebyli. Kozí bradka v barvě šedi mu fakt moc nesedí. Opravdu tak zestárl? O tom, že tomu tak není, nás ubezpečily fotky z nového filmu Postradatelní 3, který u nás bude mít premiéru v srpnu.

Série Expendables je zpět se třetím dílem a kromě výbušné porce zábavy přináší i další legendární tváře, jejichž společný film se zdál být jen divokým snem. Vedle Stalloneho, Stathama, Lundgrena, Liho nebo Schwarzeneggera budou jako nováčci na odstřel i Antonio Banderas, Harrison Ford a Wesley Snipes. Mel Gibson se tentokrát ujal role jejich nepřítele. A bez vousů je to pořád fešák, jak se můžete přesvědčit v naší fotogalerii.

Ve filmu se kromě slavných tváří objeví na 1200 počítačových triků, tvůrci ale kladli velký důraz na reálnou poctivou akci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám