Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pavel Vohnout alias Kyklop z Maxim Turbulenc poprvé na veřejnosti ukázal svoji rodinku, druhou manželku Stáňu a dvojčata Nikolu a Sandru. Dost nás ovšem zarazilo, jak holčičky vypadají. Obě jsou zrzky, a to po Kyklopovi ani jeho ženě není.

"Měl jsem dědečka, který měřil dva metry dvanáct centimetrů a vlasy měl naprosto zrzavé, tak to holky asi zdědily po něm. A vypadá to, že obě budou i hodně vysoké. Jedna je ale štíhlejší po ženě, která má souměrnou postavu, druhá bude spíš po mně," řekl Super.cz.

Když nás napadlo, že by se tedy jedna mohla život modelingem a druhá basketem nebo volejbalem, jen mávl rukou. "Hlavně, ať jsou v životě spokojené. Obě zatím rády zpívají, hrají na klavír, tak se třeba vrhnou na moji profesi," míní.

Kyklop má ještě jednu dceru z prvního manželství. "To už je dospělá ženská, je jí devětadvacet. Sice vystudovala hotelovou školu, ale má dva salony, živí se jako vizážistka, dělá se tam kosmetika, nehty a takové ženské věci. Už by mne ráda udělala i dědečkem, ale zatím nenašla toho pravého," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám