Hlavní obsah
Článek

Nový český film Pohádkář natočil režisér Vladimír Michálek s Jiřím Macháčkem, Evou Herzigovou (51) a Aňou Geislerovou (47) v hlavních rolích. Moderní love story o muži uvězněném ve vlastních lžích a vztahu ke dvěma ženám představuje nyní první ukázku. A je se na co dívat. Zvláště fanoušci topmodelky Herzigové ocení pohled na její dokonalé tělo. Přitom jak ona, tak i Geislerová měly při natáčení krátce po porodu svých třetích potomků.

Příběh na motivy bestselleru Báry Nesvadbové (49) je nově zarámován pátráním po identitě neznámého muže a díky tomu se detektiv Roth, hraje ho Matěj Hádek, dostává doprostřed příběhu lásky, vášně a nevěry a jejích dramatických vyvrcholení. Hlavní hrdina, Pohádkář, v podání Jiřího Macháčka, žije dva souběžné životy, které naplňuje vztahem ke dvěma ženám. Klasické schéma nevěry je zde však poněkud posunuté, své vztahy totiž vnímá opravdově a nedokáže se oddělit od pasti vlastních lží.

„Je to jakási skládanka, která, jak doufám, bude neustále držet diváka v napětí. Nejedná se zde totiž o klasickou lineární linku vyprávění. Příběh se odehrává v mnoha časových rovinách a každá situace je pro diváka velmi zajímavá. Nic zde není jen tak a vše má svůj smysl. Každý detail, každé aranžmá. Prostě se musí jednat o kompaktní celek ve všech složkách. A to je pro mne asi ten nejvíc vzrušující prvek celého filmu. Udržet vše pohromadě, aby to dokonale fungovalo,“ říká režisér Vladimír Michálek.

Reklama

Další články

Načítám