Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes devětapadesátiletá Janice Dickinson, která o sobě v minulosti sebevědomě prohlásila, že byla první světovou supermodelkou, propůjčila svou tvář další reality show. V novém pořadu o plastické chirurgii televize E! nazvaném Botched se nechala točit při operaci, během níž jí byly vyjmuty z prsou implantáty staré třicet let a vyměněny za nové. Ty původní podle ní nehezky klesly a podivně se zvlnily na povrchu.

Pro exhibicionistku každým coulem je pořad ideálním prostředkem, jak na sebe opět po čase upozornit, když chlípným pózováním u bazénu s výrazně mladšími koloušky už nikoho neohromí.

Dickinson je svou závislostí na plastikách proslulá, a tak je spíš překvapením, že k obměně implantátů došlo až po třech dekádách. Žena s prořízlou pusou, jež také hodnotila začínající modelky v několika řadách soutěže Amerika hledá topmodelku, navíc prozradila, že jí první ‚prsa‘ zaplatil kdysi Sylvester Stallone.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám