Hlavní obsah
Článek

Zatímco fenka Gejša Ivety Bartošové (†48) za přičinění Josefa Rychtáře (65) kvůli nádorům na mléčných žlázách podstoupila operaci a nemohla u toho chybět média, jeho vlastní pes Max podle sousedů říčanského problematického podnikatele trpí mnohem déle a Rychtáře to nemělo nikdy zajímat!

„Je hezké, že jak byl s Bartošovou, celé tři roky se furt ukazoval v bulváru s tou Gejšou a že ji nechal operovat, to mu nikdo nevyčítá. Ale když se k té zpěvačce přistěhoval, nechal tady opuštěného vlastního psa, který je pořád zavřený na služebně, kňučí a škrábe a pomalu ho nikdo ani nevyvenčí, a když už, tak jen na pár sekund,“ ozvali se nám rozhořčení sousedé Rychtáře.

Tvrdí také, že nedávno se situace přeci jen o něco zlepšila, když se do služebny podnikatelovy zabezpečovací firmy nastěhoval jakýsi mladík, který sem tam pejska vyvenčí.

„Samotného Rychtáře ale nikdy nezajímal. Max je tu jako vězeň. Navíc už dlouho má nádor na dolní čelisti, který evidentně nikdo neřeší. Prý sice u veterináře byl, ale odbyl to slovy, že operace není potřebná, dokud pes žere,“ dodali sousedé a doložili i pejskovu fotku.

Rychtář samozřejmě nic takového nevnímá. „Jak jste k tomu došel? Je starší než Gejša, má nádor na rtu. Pan doktor v rámci jeho věku nedoporučil operaci. Nádor se nezvětšuje,“ brání se Rychtář. Sousedé ale tvrdí, že jeho růst byl velmi patrný všem okolo, jen ne vdovci.

„Pes normální jí, nemá s tím komplikace, není důležité… nedoporučil to veterinář řešit. A že bych ho nevenčil? Pošlete toho, kdo vám ty informace podal, na psychiatrii. Není to pravda, s tím psem tam je služba, synovec a syn. Je to nesmyl,“ brání se Rychtář závěrem.

Reklama

Další články

Načítám