Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Michael Foret (37) má štěstí na krásné ženy - obklopují jej v muzikálech i v soukromí. Jeho partnerkou je půvabná brunetka Eliška, se kterou se loni v létě zasnoubil, v nejnovější roli zase hraje v páru s držitelkou Thálie Hanou Holišovou (34). Ta je sice o nějaký ten pátek starší, ale jelikož jí to vzhled dovoluje, v muzikálu Mamma Mia! si zahraje náctiletou Sophii, které Foret bude dělat Skye.

Kromě účinkování v muzikálech Michael také připravuje novou desku, ke které nedávno vypustil dost divoký klip, a také hodně studuje. „Aktuálně mě kromě několika koncertů a festivalů čeká válení se v knížkách. Kvůli zkoušení hlavní role v muzikálu Mamma Mia! mi totiž z diáře zmizí podzim, kdy jsem chtěl školu dokončit. Budu se tedy muset našprtat na zkoušky a odevzdat bakalářku už teď v září,“ řekl Super.cz.

Když se zrovna neučí, vyvětrat hlavu si zajde do lesa na Moravě, odkud pochází, v Praze pak třeba na kolo. „Cyklistiku mám moc rád a hrozně by se mi v Praze líbilo ‚šérování‘ kol, jak to chodí v jiných městech jako třeba Londýn nebo Vídeň,“ uvedl zpěvák, který projekt dokonce aktivně podporuje na sociální síti, kde sbírá palce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám