Hlavní obsah
Článek

Tajnosti kolem očekávání prvního společného potomka dělali Mila Kunis (30) s Ashtonem Kutcherem (46) několik měsíců, ale teď už správně tuší, že by bříško budoucí maminky nezakryl sebevytahanější svetr, a navíc rizika neočekávaných komplikací jsou už výrazně menší než v prvním trimestru. Mila si konečně začala mateřství naplno užívat a hrdě bříško vystavuje v těsném oblečení. Však také na sobotní zápas mezi St Louis Cardinals a Los Angeles Dodgers si místo dresu o několik čísel většího vzala pěkně vypasovaný kousek.

Modré tílko ihned napovědělo, komu přišli budoucí rodiče na stadión Dodgers v Los Angeles fandit. Herečka si nejspíš užívá i zcela nového pocitu, a tím jsou plná ňadra. Hlubokým výstřihem dala najevo, že zvětšování objemu v těchto partiích rozhodně neurazilo ji ani jejího snoubence.

Kunis dokonce nedávno v rozhovoru pro magazín Marie Claire prozradila: „Miluji být těhotná! Má prsa jsou úžasná. Dost se zvětšila. Měla jsem velikost 34A a teď nosím 36C. Jsem z nich nadšená. Kohokoli potkám, tak říkám: ‚Do toho, sáhni si na ně!‘ “

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám