Hlavní obsah
Článek

Reportérky z VIP zpráv musí mít ještě více šatů než herecké hvězdy, které přijíždějí na Mezinárodní filmový festival do Karlových Varů. Na rozdíl od většiny z nich tam totiž stráví celou dobu, protože budou natáčet reportáže, a nepřijedou jen na pár dní.

"Vyrážíme už ve středu, takže jsme musely být sbalené o trochu dříve. Naštěstí nám s výběrem šatů pomohla kamarádka Alena, tak jsme to měly skoro bez práce," přiznaly Super.cz blondýnka Lenka Špillarová a brunetka Bára Hlaváčková, které budou mít zpravodajství z Varů na starosti.

A co si s sebou tedy vezou? "Dlouhé večerní budeme mít každá troje, pak nespočet koktejlek na ostatní večírky. Taky máme každá zabalených asi deset párů bot. Alena nám půjčuje i její značkové boty v hodnotě asi třicet tisíc korun, tak se docela bojíme, aby se s nimi nic nestalo. Z nějakého bujařejšího večírku raději půjdeme bosé. Jinak by na ně padla celá výplata," svěřily.

Všechny modely kráskám ovšem na první dobrou nesedly. "Báře byly některé sem tam malé přes prsa, mně zase přes zadek," přiznala nám Lenka Špillarová.

Reklama

Další články

Načítám